Dorpsfeest

Het dorpsfeest wordt ieder jaar op vrijdag, zaterdag en zondag georganiseerd (aan het eind van de maand juni of begin juli).
De Dorpsfeestcommissie weet altijd een gezellig feest te organiseren met een gevarieerd programma voor jong en oud.

Dorpsfeest 2019: Dit jaar is het dorpsfeest 21-22-23 juni

Het dorpsfeest heeft als doel de inwoners van Midlum de kans te geven elkaar beter te leren kennen. In de weken voor het dorpsfeest komen vrijwilligers langs de deur om te vragen of u een financiële bijdrage wilt leveren.

Een aantal inmiddels bekende onderdelen zijn: playbackshow, zeskamp, skeelerwedstrijd, kaatsen, tentkerkdienst, kindervoorstelling en –spelletjes, eieren gooien en natuurlijk feestmuziek.
Een feestelijke aankleding van het dorp wordt zeer op prijs gesteld. De organisatie van het dorpsfeest is in handen van:

Hilde de Jong: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , tel 0517 417650

Peter Brandsma

Astrid Hoffmann

Andrea Tot

Karin Donderwinkel 

 

Muziek wordt verzorgd door: Jildert Anema, Martijn van der Vaart en Dennis van der Heide

Doeveld De Finne

 


Op 15 maart 2008 is het speelveld De Finne voor de jeugd geopend. Op dit veld zijn diverse speeltoestellen, eenbasketbalveld, een voetbalveldje/trapveldje, twee tafeltennistafels, jeu de boulesbaan en een skeelerbaan.
Eventuele schade kunt u melden bij Appie Reitsma, tel.: 06-13 577616 of stuur uw bericht naar dorpsbelang@midluminfo.nl

JoomShaper