30 nov. Praat met de Raad in De Spil

Praat met de Raad

De gemeenteraad is een groep volksvertegenwoordigers binnen een gemeente. Zij neemt besluiten zoveel mogelijk in overleg met inwoners, organisaties, maatschappelijke instellingen en bedrijven.
Jaarlijks brengt de gemeenteraad een bezoek aan het bestuur van uw dorpsbelang. Tijdens dit overleg worden o.a. knelpunten besproken. Ook informeert het bestuur van uw dorpsbelang de gemeenteraad over lopende zaken binnen het dorp.

Op woensdag 30 november a.s. staat het volgende overleg gepland tussen het bestuur van uw dorpsbelang en de gemeenteraad. Dit jaar willen we het bezoek breder trekken en nodigen wij u, voorafgaand aan het gesprek met het bestuur van Dorpsbelang Midlum, uit om in gesprek te gaan met de leden van de raad.
Altijd al eens kennis willen maken met raadsleden of willen meepraten over een onderwerp wat speelt in uw dorp? Kom dan naar de ‘Praat met de Raad’ bijeenkomst op woensdag 30 november a.s. U bent welkom vanaf 19.30 tot 20.30 uur in dorpshuis De Spil te Midlum.

Bent u een inwoner van Midlum of bent u actief als ondernemer of in het verenigingsleven in Midlum? Wilt u een onderwerp bespreken met de gemeenteraad of napraten over een punt wat op de agenda heeft gestaan tijdens de raadsvergadering? Tijdens de bijeenkomst ‘Praat met de Raad’ mag iedereen meepraten en bent u aan het woord!

Midlum toen....

Loop eens binnen...

Op alle zaterdagen (vanaf okt. tot eind april) is vanaf 16.30 uur dorpshuis De Spil geopend voor een drankje, een potje biljarten en een praatje.

AED(Automatische Externe Defibrillator)

AEDWe zijn trots op ons AED-team en blij met onze leden.

Wanneer u contributie betaalt is dat inclusief €2,50 voor AED. Maar uiteraard is iedere gift aan de AED welkom want het is niet kosten dekkend! Via dorpsbelang@midluminfo.nl kunt u de gift doorgeven en ontvangt u meer info.

JoomShaper